З початку року близько 361 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб отримала місцева казна Кіровоградщини

Травень 16, 2014 | Новини | Переглядів: 748 | Коментарі: 0

Саме таку суму коштів перерахували до бюджету платники податків у Кіровоградській області за 4 місяці, а саме 360 мільйонів 960 тисяч гривень. Це на 18,1 млн. грн. або 5,3% більше надходжень минулорічного періоду.

Тільки за квітень місцеві скарбниці області збагатилися на 106,4 млн. грн., що на 9,3 млн.грн. більше, ніж у квітні 2013 року.
У Головному управлінні Міндоходів у Кіровоградській області впевнені, що на позитивну динаміку надходжень до місцевих бюджетів впливає не тільки зростання громадянської свідомості у сплаті податків жителів Кіровоградщини, а й легалізація ринку праці. Адже виплата заробітної плати „в конвертах”, нижче мінімально встановленого рівня та не оформлення трудових відносин – соціально небезпечні явища, яким протидіють органи доходів і зборів.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool