З початку 2013 року Одеські залізничники оздоровили майже 167 км колії

Травень 28, 2013 | Новини | Переглядів: 824 | Коментарі: 1

Станом на 24 травня поточного року Одеська залізниця оздоровила майже 167 км колії різними видами ремонту, що на 39% перевищує плановий показник.

Зокрема були виконані роботи з модернізації колії — 29 км, капітального ремонту — 33 км, середнього ремонту — 63 км і комплексно-оздоровчого — 41 км. Також на нові було замінено сім комплектів стрілочних переводів та ще 60 комплектів відремонтовано середнім ремонтом.
Наймасштабніші роботи проводились на дільниці Миронівка — П'ятихатки, де було модернізовано 21,4 км колії. Роботи були виконані у довготривалі вікна у повному обсязі (выданы установочные скорости). Середнім ремонтом оздоровлено 8,3 км колії.
25 травня 2013 року були закінчені роботи з модернізації парної колії на напрямку Вапнярка — Одеса на перегоні Іванівка — Веселий Кут. Були виконані роботи з укладання рейко-шпальної решітки та очищення щебня, з укладання нових рейкових плітей і виправки колії, упоряджувальні роботи.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool