З початку 2012 року на розгляд до органів ДПС Кіровоградщини надійшло 149 письмових звернень громадян

Жовтень 09, 2012 | Новини | Переглядів: 964 | Коментарі: 0

Із їх загальної кількості 142 виконано без порушення термінів, ще по 7 термін виконання не настав.

У письмових зверненнях найчастіше порушувалися питання щодо контрольно-перевірочної роботи (35,6 відс.) та порядку нарахування та сплати податку на доходи фізичних осіб (18,1відс).
Протягом січня-вересня 2012 року в органах ДПС області відбулося 342 особистих прийоми. Переважна більшість звернень громадян, що надійшли під час особистого прийому, стосувалися порядку нарахування та сплати податку на доходи фізичних осіб (34,8відс.), оподаткування доходів підприємницької діяльності (17,3відс.) та плати за землю (земельний податок, а також орендна плата за земельні ділянки державної і комунальної власності) (19,3відс.).
З метою зміцнення та розвитку партнерських відносин між платниками податків та органами ДПС керівники податкової служби регіону проводять виїзні прийоми громадян. За дев’ять місяців нинішнього року проведено 217 (63,5відс.) виїзних прийомів. Питання, порушені у зверненнях громадян, розглядаються детально, без формалізму та тяганини.
 

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool