З нагоди професійного свята в Одесі відзначили найкращих залізничників магістралі

Листопад 05, 2015 | Новини | Переглядів: 655 | Коментарі: 0

4 листопада святкується День залізничника України. Вже традиційно в актовій залі управління Одеської залізниці відзначили найкращих працівників галузі. Цього року в урочистому заходу взяв участь директор департаменту з реформування майнової та правової політики та член правління АТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов.

Він відзначив контрастність між початком та завершенням 2015 року, при цьому підкреслив переломність справ на залізниці в позитивний бік, адже всі працівники мають повний робочий тиждень, було здійснено підвищення заробітної плати, а також закінчилася реструктизація заборгованості, що мала місце на початку року. За його словами, всього за півроку саме завдяки реструктизації та пошуку внутрішнього фінансового ресурсу було освоєно 1 млрд. грн. на забезпечення рухомого складу та проведення додаткових ремонтів. Такі справи не можуть не надихати, тим паче що позитивну динаміку буде збережено й у наступному році.

«Міністерство інфраструктури вже попередньо затвердила фінансовий план Укрзалізниці на 2016 рік. Цим документом передбачено загальну суму інвестицій безпосередньо на ремонт рухомого складу у розмірі 20 млрд. гривень. За останні роки це безпрецедентна сума! Слід звернути увагу, що такі кошти знайшлися у час, коли залізниця економить, а держава знаходиться не в найліпшому стані. Ми доказуємо, що перезапускаємо наш “локомотив” та рухаємося вперед!», – сказав Євген Кравцов.

Його думку поділяє й начальник Одеської залізниці Григорій Бойко, який вважає, що і у майбутньому залізниця буде головною ланкою економіки України та фундаментом у забезпеченні цілісності економічного простору держави. «Добросовісна та самовіддана праця залізничників Одеської магістралі забезпечує розвиток обласних та районних центрів, зміцнення обороноздатності та ріст промислового виробництва. Завдяки діяльності залізниці наповнюється державний бюджет, надаються нові робочі місця, забезпечуються соціальні гарантії тисяч сімей працівників магістралі», – констатував начальник залізниці.

4 листопада святкується День залізничника України. Вже традиційно в актовій залі управління Одеської залізниці відзначили найкращих працівників галузі. Цього року в урочистому заходу взяв участь директор департаменту з реформування майнової та правової політики та член правління АТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов.

Григорій Бойко підкреслив результативність роботи залізничників, про що свідчать статистичні дані та виробничі показники. Він зазначив, що сьогодні головними задачами колективу є стабілізація фінансово-економічного становища, розвиток енергетичної, технологічної та технічної сфер управління. Розвиток інвестиційних проектів та збереження кадрового потенціалу.
Показовим досягненням стала Програма стабілізації фінансово-економічного становища, згідно з якою річний економічний ефект від заходів з отримання додаткового прибутку становить 65,8 млн. грн. та від заходів з економії витрат – 194,6 млн. грн. Наразі звіт за 9 місяців 2015 року демонструє надпланові результати: фактичний економічний ефект від отримання додаткового прибутку становив 385,7 млн. грн., а ефект від економії витрат – 255,1 млн. грн.

Важно сказати, що ці досягнення стали можливими завдяки залізничникам. Більш того, знаковою подією є те, що Адміністрація Президента Україні за підписом Петра Порошенко вперше у 2015 році вручила урядові нагороди тим людям, хто не пов'язаний напряму з бойовими діями.

«Це свідчить про те, що держава цінує залізничників навіть у військовий час рівно з військовими», – акцентував увагу Євген Кравцов.
Наказом Президента України за вагомий особистий внесок у розвиток залізничного транспорту, багаторічну сумлінну працю та професійну майстерність орденом «За заслуги» III ступеню був нагороджений старший майстер локомотивного депо Котовськ Валерій Чебан, медаллю «За працю» із витягу начальник станції Одеса-Порт Василь Іванов, а також присвоєно почесне звання «Заслужений працівник транспорту України» заступнику начальника Дорожнього комітету профспілки Одеської залізниці Ігорю Соловйову.

Крім того, керівництво Одеської залізниці та Укрзалізниці за сумлінну працю в галузі, вагомий внесок в функціонування залізничного транспорту, високу професійну майстерність, творчу ініціативу в роботи та за нагоди професійного свята Дня залізничника відзначило нагородами, грошовими та цінними подарунками понад дві сотні працівників магістралі!

Прес-центр Одеської залізниці
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool