З Кропивницького примусово видворено громадянина Республіки Конго

Березень 16, 2017 | Новини | Переглядів: 918 | Коментарі: 0

У місті Кропивницький під час відпрацювання місць можливого перебування нелегальних мігрантів працівники Фортечного РВ Управління Державної міграційної служби України в Кіровоградській області спільно зі співробітниками контррозвідки Управління Служби безпеки України в області виявили нелегального мігранта громадянина Республіки Конго, 1991 року народження. Іноземець проживав без документів, які б підтверджували його легальне перебування на території України.

До України іноземець прибув у 2011 році на навчання в одному з вищих навчальних закладів міста Києва, далі перевівся на навчання у місто Кропивницький. У 2016 році чоловік був відрахований від навчання в університеті та знятий з обліків УДМС.
Втім наміру виїжджати з України громадянин Конго не мав та з часу закінчення легального терміну перебування до підрозділів міграційної служби так і не звернувся.
За порушення правил перебування на території України іноземного громадянина притягнено до адміністративної відповідальності за ч.1 ст. 203 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Відносно іноземця було прийнято рішення про примусове повернення за межі України із забороною в'їзду на три роки.
Громадянин Конго нині поміщений до Чернігівського пункту тимчасового тримання іноземців та осіб без громадянства, які нелегально перебувають в Україні, для подальшого примусового видворення з території України.


УДМС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool