З Кіровоградщини видворили «неврегульованого» молдованина (ФОТО)

Червень 08, 2023 | Новини | Переглядів: 1102 | Коментарі: 0

За рішенням Знам’янського відділу Управління Державної міграційної служби у Кіровоградській області з території України примусово видворили 66-річного громадянина Республіки Молдова.

За рішенням Знам’янського відділу Управління Державної міграційної служби у Кіровоградській області з території України примусово видворили 66-річного громадянина Республіки Молдова.


Іноземець нелегально проживав в Україні, приїхав на Кіровоградщину до своєї співмешканки. За час перебування шлюб чоловік не уклав та не оформив документи на право проживання в Україні.

Минулого року іноземного громадянина виявили працівники Знам’янського відділу УДМС в області. Неврегульованого мігранта було притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 203 КУпАП та прийнято рішення про примусове повернення до країни походження. Іноземець повинен був залишити країну самостійно протягом місяця.

Через відсутність грошових коштів рішення міграційників іноземець не виконав та продовжував проживати у місті Знам’янка. Під час рейду порушника виявлено повторно, відтак працівниками Знам’янського відділу було прийнято рішення про примусове видворення його до країни походження.

Працівники сектору організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС в області спільно зі співробітниками відділу міграційної поліції Головного управління Національної поліції здійснили супровід неврегульованого мігранта до пункту пропуску «Могилів-Подільський».

Управління ДМС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool