З Кіровоградщини примусово повернуто іноземця, який потрапив під санкції рішення РНБО України

Травень 28, 2021 | Новини | Переглядів: 1008 | Коментарі: 0

 За поданням Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції на виконання рішення Ради національної безпеки і оборони України від 14 травня 2021 року Управлінням Державної міграційної служби у Кіровоградській області громадянину Республіки Вірменія скасовано дозвіл на імміграцію в Україну та посвідку на постійне проживання.

Це зумовлено тим, що особа потрапила до санкційного списку РНБО, як дії якої становлять загрозу національній безпеці України, безпеці громадського порядку та це є необхідним для охорони здоров'я, захисту прав і законних інтересів громадян України.
Підрозділом Міграційної служби прийнято рішення про примусове повернення іноземця з України із забороною в’їзду до 3 років.

У супроводі працівників сектору організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення Управління ДМС та Управління стратегічних розслідувань у Кіровоградській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України іноземець залишив Україну.

Управління ДМС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool