З Кіровоградщини примусово повернеться до Вірменії неврегульований мігрант

Жовтень 29, 2021 | Новини | Переглядів: 1250 | Коментарі: 0

Працівники Світловодського відділу Управління Державної міграційної служби виявили 22-річного громадянина Республіки Вірменія без документів, які б підтверджували легальність його перебування в Україні.

 Фахівці з'ясували, що іноземець прибув у березні 2021 року до свого родича громадянина України і проживав в одному із сіл. З часу закінчення легального терміну для узаконення свого подальшого перебування в Україні чоловік до підрозділів Міграційної служби області не звертався. Неврегульованого мігранта було притягнуто до адмінвідповідальності за ч. 1 ст. 203 КУпАП, накладено штраф у розмірі 1700 грн та прийнято рішення про його примусове повернення до країни походження. Оштрафовано і приймаючу сторону - громадянина України за невжиття заходів до забезпечення своєчасної реєстрації іноземця.
 

З початку року працівники підрозділів Міграційної служби області прийняли 111 рішень про примусове повернення іноземних громадян.

Управління ДМС у Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool