З Днем Соборності та Свободи України

Січень 22, 2012 | Новини | Переглядів: 1220 | Коментарі: 0

Шановні кіровоградці!

Від імені Кіровоградської міської ради та її виконавчого комітету щиро вітаємо Вас з Днем Соборності та Свободи України .

22 січня 1919 року сталася подія, про яку століттями мріяли відірвані одна від одної українські землі, здійснилось споконвічне прагнення українського народу об’єднатися для створення своєї незалежної держави.
Історія беззаперечно довела всім нам, що справжня свобода і соборність, відчуття єдиної родини неможливі без злагоди у суспільстві. Ми змогли показати собі і всьому світу, що український народ здатний до державотворчих процесів.
Висловлюємо щирі сподівання, що кіровоградці зможуть об’єднати усі свої зусилля в ім’я процвітання рідного міста і своєї незалежної Батьківщини.
Бажаємо усім міцного здоров’я, добра і мирного українського неба.

Міський голова О.Саінсус  Секретар Кіровоградської міської ради І.Волков


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool