З акцією рятувальники завітали до Новоархангельська

Жовтень 25, 2013 | Новини | Переглядів: 972 | Коментарі: 0

24 жовтня громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти» провели рятувальники у Новоархангельську.

До гімназії №1 завітали працівники прес-служби Управління ДСНС в області та державної пожежно-рятувальної частини №31. Чимало дітей зібралося, щоб ще краще вивчити правила безпеки життєдіяльності. Адже найважливіші знання щодо власної безпеки найкраще засвоюються ще в дитинстві.
Діти із задоволенням брали участь у різних конкурсах, вікторинах, змаганнях. Тож, ті школярі, хто правильно відповів на питання та вправно одягнувся у рятувальний костюм та розгорнув пожежний рукав, отримав приз, решта – заохочення та стимул знову розгорнути підручник з основ БЖД.
Видовищними були і показові виступи працівників місцевого пожежно-рятувального підрозділу, а також демонстрація рятувального спорядження, що є у них на озброєнні. Діти були у захваті від того, що змогли посидіти у рятувальному автомобілі, приміряти каску рятувальника. Крім цього, їм продемонстрували виставку видавничої продукції та, що особливо цікаво для хлопчаків – макети боєприпасів часів війни, які і досі знаходять жителі області. Рятувальники розповіли як діяти у таких випадках та повідомили наскільки небезпечна застаріла зброя.
Багато корисного дізналися учні новоархангельської гімназії. А це означає, що акція “Запобігти. Врятувати. Допомогти” робить свій вагомий внесок у пропаганду безпечного способу життя серед маленьких жителів області.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool