З 5 жовтня здійснюється опалення житлового фонду в містах: Кіровограді, Олександрії, Світловодську, м. Долинській та смт. Власівка, - зазначив Олександр Чернявський

Жовтень 08, 2013 | Новини | Переглядів: 1017 | Коментарі: 0

Під час прес-конференції поінформував заступник голови облдержадміністрації Олександр Чернявський, що станом на 7 жовтня в області опалюються 410 дошкільних навчальних закладів, 543 загальноосвітніх шкіл, 54 лікарень, та 12 інтернатних закладів, що становить 100% соціальних закладів області.

- У зв’язку з погіршенням погодних умов та стрімким зниженням температури повітря, особливо у нічний час, з 5 жовтня здійснюється опалення житлового фонду в містах: Кіровограді, Олександрії, Світловодську, м. Долинській та смт. Власівка, - зазначив посадовець.
Олександр Чернявський наголосив, що в рамках підготовки до опалювального сезону та на виконання завдань Уряду, теплопостачальними підприємствами реалізовано ряд заходів з метою економії природного газу. КП "Теплоенергетик" встановлено та випробувано сучасний газогенератор - комплекс заміщення природного газу продуктами газифікації вугілля тепловою потужністю 7,5 МВт, що дозволяє заміщувати до 800 м.кв. природного газу на годину. КП "Теплокомуненерго" Олександрійської міської ради будуть проведено роботи їх встановлення 4 – х модульних топкових на твердому паливі для опалення закладів соціальної сфери.
- Питання реалізації заходів з енергозбереження, спрямованих на зменшення обсягів споживання енергоносіїв підприємствами комунальної теплоенергетики, знаходиться на постійному контролі облдержадміністрації, - підкреслив Олександр Чернявський.
Заступник голови ОДА наголосив на проблемах з якими стикаються комунальні служби при підключені будинків до мережі теплопостачання, а саме прориви в мережах, через зношеність та застарілість системи. Зважаючи на це 89 житлових будинків області не опалюються. Олександр Чернявський пообіцяв, що цю проблему буде вирішено найближчим часом.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool