З 2013 року спростився порядок видачі ліцензій на алкоголь та тютюн

Лютий 14, 2013 | Новини | Переглядів: 939 | Коментарі: 0

З 2 січня цього року не потрібно подавати виписку або витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців для отримання ліцензій на право здійснення торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.

Подається лише відповідна заява.
У ній вказується вид господарської діяльності: імпорт, експорт, оптова, роздрібна торгівля алкогольними напоями або тютюновими виробами. Крім того, зазначається перелік електронних контрольно-касових апаратів (книг обліку розрахункових операцій), які знаходяться у місці торгівлі, а також адреса місця торгівлі.
Закон передбачає обов’язкову наявність електронних контрольно-касових апаратів у місцях торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.
Ліцензія або рішення про відмову в її видачі видається протягом 10 календарних днів з дня надання документів.
Нововведення у порядок видачі ліцензій передбачено Законом України від 02.10.2012р. №5410-VI «Про внесення змін до деяких законів України щодо надання витягів та виписок з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців».

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool