З 1 лютого стартує реєстрація на ЗНО:в Кропивницькому школярі оформлюють ID-картку

Січень 27, 2022 | Новини | Переглядів: 1478 | Коментарі: 0

1 лютого 2022 року стартує реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання. А в пакеті реєстраційних документів учасник має обов'язково подати копію паспорта. Для громадян України, яким виповнилося 14 років, документом, що посвідчує особу власника та підтверджує громадянство України, є ID-картка.

В Управлінні Державної міграційної служби у Кіровоградській області звертають увагу батьків та майбутніх учасників ЗНО на те, аби заздалегідь подбати про оформлення ID-картки.

Нагадуємо важливу інформацію про оформлення ID-картки:
Отримати документ можна в Управлінні ДМС та будь-якому територіальному підрозділі за місцем перебування чи проживання. Їх адреси

на офіційному сайті ДМС за посиланням

До підрозділу взяти необхідні документи 

Вперше паспорт оформлюється безкоштовно та видається не пізніше ніж через 20 робочих днів.

Надається комплексна послуга ID-14: одночасне оформлення паспорта разом з присвоєнням реєстраційного номера облікової картки платника податків.

Усі підрозділи мають електронну чергу, а в Управлінні, Фортечному та Олександрійському відділах у приміщеннях розміщені термінали з електронною чергою.

Управління ДМС у Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool