ЮніорБанк став партнером Mini-EdCamp Kropyvnytskyi 2017

Квітень 06, 2017 | Новини | Переглядів: 796 | Коментарі: 0

Кіровоградської філії ПриватБанку прийняв участь у проведенні другої учительської (не)конференції Mini-EdCamp Kropyvnytskyi 2017.

1 квітня до Кропивницького НВО №6 завітало близько 150 освітян з усієї України. Тут відбулося свято відповідального учительства у новому дискусійному форматі (не)конференція mini-EdCamp Kropyvnytskyi 2017, організоване цим освітнім закладом. Цьогорічна тема заходу: "HUB SCHOOL відчиняє двері" близька як освітянам, так і ЮніорБанку.

“Нестандартні методи освіти, навчання задля знань, а не задля свідоцтва про освіту, прагнення змінити освітній простір України - такими є завдання не лише відповідального вчительства, але й ЮніорБанку, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник ЮніорБанку кіровоградської філії ПриватБанку. - Тому не дивно, що саме ЮніорБанк став одним із партнерів освітнього кемпу у Кропивницькому. Ми впевнені - новій українській школі бути”.

Про європейську якість навчання, високий рівень освіти, необхідність створення нових освітніх центрів якісної європейської освіти говорили вчителі, до яких приєнались і банкіри, ознайомлюючи українське вчительство з ЮніорБанком та запрошуючи освітні заклади регіону до співпраці.

EdCamp уперше був проведений у 2010 році натхненними освітянами із США. Формат EdCamp є шостим у світовому рейтингу найбільш інноваційних освітніх організацій 2015 року. Україна стала 9-ою країною у світі та 3-ою в Європі, яка долучилася до цієї міжнародної спільноти. На сьогодні понад 1500 заходів у 28-и країнах світу об’єднали учителів і різноманітних стейкхолдерів навчального процесу з усіх куточків земної кулі для відкритого обміну педагогічним досвідом, співпраці й вирішення спільних завдань. “Білих ворон” підтримує перша леді України Марина Порошенко, Міністерство освіти і науки України та Громадська рада при профільному міністерстві, небайдужі педагоги з усієї країни.

ЮніорБанк - це соціальна програма фінансової грамотності для школярів, яка принципово відрізняється від звичних шкільних програм. Перш за все, це цікавий матеріал. Тут немає нудних уроків і конспектів, все навчання проводиться в інтерактивній ігровій формі - екскурсії в відділеннях ПриватБанку, Бізнес-Квести, Бізнес Школа. ЮніорБанк не тільки навчає дітей фінансової грамотності, а й підтримує програми здорового способу життя для школярів, проводить акції та конкурси, дає можливість дітям спілкуватися з однолітками з різних куточків світу. Пропуском в ЮріорБанк є Карта Юніора, яка випускається за згодою і під контролем батьків. Це справжня платіжна карта, з якою школяр може користуватися “дорослими” банківськими послугами. Заняття в БізнесШколі доступні будь-якій дитині шкільного віку та цілковито безкоштовні. Щоб стати учасником програми, достатньо подати заявку на сайті juniorbank.ua


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool