ЮніорБанк привітав юних знам’янчан з днем міста

Серпень 14, 2017 | Новини | Переглядів: 1076 | Коментарі: 0

6 серпня ЮніорБанк ПриватБанку святкував разом із знам’янчанами 148 день народження міста залізничників.

Співробітники трьох знам’янських відділень ПриватБанку долучились до організаторів Дня міста та провели яскраве і незабутнє свято для юних жителів міста. Зелений центральний парк у Знам’янці тимчасово змінив колір на яскраво-зелено -фіолетовий, від фірмових кульок усіх юніорів, наповнився веселим сміхом, драйвом та адреналіном учасників незабутнього квесту і крутого флешмобу.

Учасники квесту, користуючись підказками і розгадками від загадок, намагались віднайти у парку частинки полунички, з яких необхідно було зібрати один із символів ПриватБанку. Потім усі з задоволенням прийняли участь у флешмобі: від мала до велика, надували фіолетові кульки ЮніорБанку, поспішали, аби першими справитися із завданням.

“Круто, нам так сподобалося! - ділиться враженнями Тетяна Овсяннікова. - Враження шалені! Сказати, що краще сподобалося, квест чи флешмоб, важко. Я приймала участь і там, і там. Ой, найбільше сподобались подарунки і морозиво! Тепер точно піду до Бізнес-Школи. Спершу відвідаю екскурсію, а потім і до школи запишусь. З вами весело!”

“Ми вперше долучились до святкування Дня міста, - розповідає Іван Міщенко, керівник відділення “Знам’янське” кіровоградської філії ПриватБанку. - Та впевнений, що такий захід - не останній. Сподобалось, маю надію, не лише нам, але й дітлахам. Погляньте, як сяють щастям та задоволенням оченята! Хіба це не найголовніше?!”

Освітня програма “ЮніорБанк” стартувала ще у 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні і Латвії, об'єднуючи більш 500 000 школярів.

 6 серпня ЮніорБанк ПриватБанку святкував разом із знам’янчанами 148 день народження міста залізничників.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool