Юним рятувальникам висловили слова подяки від управління МНС в області (ФОТО)

Квітень 03, 2012 | Новини | Переглядів: 1442 | Коментарі: 0

Що таке «врятувати життя людині» Владислав Москальов, Ольга Несенко та Денис Коручек знають не з чуток або фільмів. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі УМНС України в області

Два тижні тому вони першими сповістили про пожежу в будинку, з якого не можуть вийти троє людей та ще до приїзду рятувальників допомогли вибратись із задимленого житла одній з потерпілих.

Діти з радістю говорять, що не губитися у складних ситуаціях і протягувати руку допомоги тим, хто цього потребує, їх навчили саме у школі.
29 березня дирекція загальноосвітньої школи №2 влаштувала урочистості для трьох рятувальників. Привітати дітей запросили і помічника начальника управління МНС в області з питань взаємодії із органами державної влади, ЗМІ та зв’язків з громадськістю підполковника служби цивільного захисту Миколу Леськіва. Він вручив подарунки від керівництва управління з символікою МНС та подякував старшокласникам за мужній вчинок. Також дітей номіновано на премію «Герой-рятувальник року», підсумки якої щорічно підбиваються в МНС на День рятівника.
Отримали юні рятівники і сувеніри від шкільного самоврядування та батьківського комітету. Привітала дітей і директор школи Лариса Катеруша. Звичайно не забули організатори і про батьків юних рятівників, яким вручили грамоти та сказали слова подяки за те, що виховали таких дітей.
Троє старшокласників ще раз подякували своїм вчителям та залишили фото на згадку про святковий день.

Юним рятувальникам висловили слова подяки від управління МНС в області (ФОТО)

Юним рятувальникам висловили слова подяки від управління МНС в області (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool