Юні лісівники Кіровоградщини приїдуть на зліт до «Бригантини»

Травень 16, 2013 | Новини | Переглядів: 982 | Коментарі: 0

Завтра, 17 травня, на базі дитячого табору «Бригантина» в смт Новоархангельську відбудеться відкриття V обласного зльоту шкільних лісництв, участь у якому візьмуть 57 учнів з 19 шкільних лісництв.

Організаторами зльоту спільно з обласним управлінням лісового та мисливського господарства виступили обласне Товариство лісівників та Комунальний заклад «Кіровоградський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді».
Головна мета заходу – активізувати участь учнівської молоді в природоохоронній та дослідно-експериментальній роботі в галузі лісового господарства, вдосконалювати діяльність шкільних лісництв. (Їх в області нараховується 31, у яких займається 800 дітей. У цих організаціях поєднують розвиток пізнавального інтересу учнів до лісівничих наук з практичною діяльністю у лісогосподарських підприємствах, проводять науково-дослідницькі роботи школярів, а також культурно-масову і просвітницьку роботу.)
Своїми досягненнями діти поділяться 18 травня. Програмою зльоту передбачено проведення естафети «Лісові обходи», творчого конкурсу «Садиба лісового майбутнього», ознайомлення юних лісівників з новітніми технологіями в лісовій галузі. Встановленню дружніх відносин між дітьми сприятиме закладка алеї Дружби на території «Бригантини», а також розважальна програма «У колі друзів».
Учасники зльоту будуть нагороджені дипломами і призами від обласного Товариства лісівників.
Переможці обласного конкурсу здобудуть путівку до Всеукраїнських змагань юних лісівників.

Прес-служба Кіровоградського ОУЛМГ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool