Юні лісівники Кіровоградщини повернулися з VІ Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв з нагородами (фото)

Вересень 13, 2012 | Новини | Переглядів: 1073 | Коментарі: 0

З 4 по 7 вересня у м. Делятин Івано-Франківської області тривав фінальний етап VІ Всеукраїнського зльоту команд учнівських лісництв загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів.

Кіровоградщину на цьому зльоті представляли Владислав Ободовський (Червоно-Нерубаївське учнівське лісництво), Марниа Артем’єва (Компаніївське учнівське лісництво) та Олена Лисенко (учнівське лісництво «Лісовичок» зі Світловодського району). Саме ці юні лісівники посіли перші місця на Обласному зльоті, який відбувся у травні.
На Всеукраїнському зльоті діти захищали честь своєї області у двох видах змагань: виставці-презентації досягнень учнівського лісництва та захисті науково-дослідницьких робіт.
Результати цих конкурсів довели, що юні природолюби з Кіровоградщини гідно представили свої здобутки, а тому додому вони повернулися із вагомими здобутками: за захист науково-дослідницької роботи на тему «Вивчення запасу лікарських рослин Компаніївського району» Марина Артем’єва посіла ІІ-е місце, а вся команда юних лісівників була відзначена нагородою у номінації «За творчий підхід та оригінальність в оформленні виставки-презентації досягнень учнівського лісництва».
Організатори заходу підготували й цікаву розважально-ознайомчу програму для учасників і гостей зльоту. Юні лісівники з усієї України відвідали Княждвірський ботанічний заказник, побували з екскурсією у м. Яремче, побачили скелі Довбуша, ознайомились з вольєр’ним господарством Карпатського національного природного парку.
У м. Богородчани усі учасники зльоту заклали Алею Дружби. Кіровоградці посадили калину. Висаджуючи це тендітне деревце, вони робили це із гарним настроєм та думками, а тому вірять, що згодом вона неодмінно стане справжньою окрасою скверу. А тепло карпатської ватри, яка запалала увечері останнього дня Зльоту, зігріла не тільки тіла, а й душі усіх присутніх і ще довго буде приємним спогадом про красиве гостинне Прикарпаття.

В. Роздєльська, головний спеціаліст сектору лісорозведення Кіровоградського ОУЛМГ

Юні лісівники Кіровоградщини повернулися з VІ Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв з нагородами (фото)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool