Юні кіровоградські динамівці на Чемпіонаті з кульової стрільби зайняли третє місце (ФОТО)

Листопад 25, 2011 | Новини | Переглядів: 1269 | Коментарі: 0

З 5 по 8 листопада у місті Луганську проходив Чемпіонат ФСТ «Динамо» України зі стрільби кульової «Юний динамівець» присвячений 20-ти річчю незалежності держави під гаслом - “Від юного динамівця до олімпійця”. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

У змаганнях взяли участь 11 територіальних організацій «Динамо» та команда з м. Артемівська, всього 88 спортсменів 93-року народження та молодше. Кіровоградщину представляли 5 юних динамівців, зокрема Лілія Нестеренко та Ілона Яланська.
У загальнокомандному заліку зі стрільби кульової кіровоградська команда посіла третє місце, на другому – спортсмени з Луганщини, першість виборола команда Київської міської організації «Динамо». Ілона Яланська та Лілія Нестеренко принесли команді Кіровоградської обласної організації ФСТ «Динамо» три медалі: 2 золоті та 1 бронзову. Отож, золото завоювала Ілона Яланська у вправах зі стрільби з малокаліберного пістолета (МП - 5), Лілія Нестеренко посіла третє місце при виконанні вправи ПП –із пневматичної пістолету.
Обох юних спортсменок тренують Олена та Ілгам Ібрагімови, їм і завдячують дівчата своїми перемогами. Ілона та Лілія на цьому зупинятись не збираються, а мріють потрапити на змагання міжнародного рівня.

Юні кіровоградські динамівці на Чемпіонаті з кульової стрільби зайняли третє місце
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool