Юні кінологи з Кіровоградщини у Сумах зайняли призові місця

Травень 29, 2017 | Новини | Переглядів: 1096 | Коментарі: 0

Цього разу область на змаганнях у місті Суми представляли Єва Солоніна та Дарина Ляшенко зі своїми вихованцями – німецькою вівчаркою Джеком та біглем Арчем, під керівництвом незмінного наставника – керівника кінологічного центру поліції області Артема Матвєєва.

До турніру дівчата серйозно готувалися протягом року. Незважаючи на зайнятість навчанням: Дарина – школярка, а от Єва вже студентка одного зі столичних вишів, тренування з улюбленими собаками та вміння розуміти один одного з погляду чи слова, потребували порівняно значного часу.

Із завданням юні кінологи справилися «на відмінно». Для Єви Солоніної та Джека, наприклад, це вже другий турнір такого серйозного рівня. Минулого року дівчинка та її вихованець привезли додому диплом учасника, однак пообіцяли, що наступного разу здобудуть медалі та кубки.
Врешті так і сталося. У конкурсі «pitch and go», суть якого в тому, аби якомога більше разів пес за командою тренера приніс апортувальний предмет, Єва разом із Джеком вибороли окреме третє місце, четверте «особисте» – у «подоланні смуги перешкод». Друге командне – здобули в виконанні «загального курсу слухняності», а також стали третіми – у «захисній службі», «подолання смуги перешкод».
Виступом своїх підопічних серйозно пишається друг і наставник, головний кінолог поліції Кіровоградщини Артем Матвєєв.

- Скажу відверто – досягненням наших учасників дуже радію. У них було багато досить сильних суперників, але відповідальне ставлення наших юних кінологів, довіра між дітьми і їх вихованцями, багато часу проведеного на тренуваннях і стали основними чинниками, завдяки яким нам вдалося здобути такий чудовий результат. Задоволення отримали усі. А ще, величезний стимул, аби продовжити працювати над собою і стати першими. Тому вже починаємо готуватися до наступних змагань, – розповідає Артем.

А поки вихователь ділиться планами на майбутнє, сьогоднішні переможці приміряють медалі та милуються дипломами і призами. Джек із Арчем недовгий час погоджуються позувати з заслуженими відзнаками та потім залишають їх вихователям. Для них головна нагорода – це дружба і турбота від людей, які їх по-справжньому люблять.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool