Ярослав Арсірій вважає Олександрію одним із провідних центрів харчової промисловості області

Жовтень 24, 2013 | Новини | Переглядів: 1018 | Коментарі: 0

Харчова промисловість є однією із найважливіших галузей агропромислового комплексу області. Обсяги її продукції становлять більше 52% від загального обсягу промислової продукції області.

Тож саме розвитку харчової промисловості обласна влада приділяє особливу увагу.

Днями заступник голови облдержадміністрації Ярослав Арсірій побував на провідних підприємствах харчової промисловості, розташованих в Олександрії: місцевому підрозділі ПАТ "Оболонь", елеваторі "Шарівський" та на Олександрійському цукровому заводі. Усі підприємства працюють на повну потужність, мають сучасне обладнання, виготовляють продукцію високої якості, а середня зарплата працівників цих підприємств є значно вищою за середню по області.

Після ознайомлення із роботою підприємств Ярослав Арсірій взяв участь у засіданні "круглого столу" за участі керівників агропідприємств області, які проаналізували ситуацію у цукровій галузі області та шляхи державної підтримки і стимулювання вітчизняних виробників цукру.

Враженнями від поїздки Ярослав Арсірій поділився із місцевими журналістами. Він зокрема наголосив, що вважає Олександрію одним із провідних центрів харчової промисловості області, проте зауважив, що сьогодні підприємці потребують державної підтримки.

- Глава держави відзначив, що розвиток агропромислового комплексу є запорукою подальшого розвитку держави, отже важливе значення має державна підтримка, без якої вітчизняним виробникам поки що важко вижити. Влада не залишатиме аграріїв наодинці з їх проблемами та надаватиме їм всебічну підтримку, – зазначив посадовець.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool