Ярмарок вакансій відбувся на залізничному вокзалі Одеса-Головна

Грудень 16, 2016 | Новини | Переглядів: 863 | Коментарі: 0

15 грудня на другому поверсі Одеського залізничного вокзалу пройшов ярмарок вакансій, проведений при організації Одеського міського центру зайнятості.

В заході взяли участь понад 20 роботодавців, у тому числі 5 виробничих підрозділів регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця»: Одеська дирекція залізничних перевезень, пасажирське вагонне депо ст. Одеса-Головна, пасажирський вокзал ст. Одеса-Головна, локомотивне депо ст. Одеса-Сортувальна, Одеській загін відомчої воєнізованої охорони.

На ярмарку було представлено понад 2 тис. різних вакансій не тільки в компаніях Одеси, а й в інших містах України. З них – 400 пропозицій щодо працевлаштування на залізничному транспорті. Наразі в службі кадрової та соціальної політики регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ можуть запропонувати близько 4 тис. 700 вакансій за різним фахом.

За словами організаторів, майданчиком для зустрічі роботодавців із пошукачами Одеській залізничний вокзал було обрано невипадково. Невимушена атмосфера, великий потік пасажирів та час очікування відправлення і прибуття пасажирських поїздів лише сприяють більш відкритому й відвертому спілкуванню щодо пошуку престижної роботи. Новий формат мобільної роботи центру зайнятості вже припав до душі містянам.

на залізничному вокзалі Одеса-Головна, Укрзалізниця

Планується, що подібні ярмарки вакансій в будівлі залізничного вокзалу ст. Одеса-Головна стануть щомісячним заходом, де братимуть участь не менш 30 роботодавців щоразу, в тому числі виробничі підрозділи регіональної філії.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool