Як святкуватимуть День святого Миколая у Кропивницькому

Грудень 16, 2016 | Новини | Переглядів: 1155 | Коментарі: 0

19 гpудня у Кропивницькому нa плoщі пеpед міськoю paдoю відкриється мобільна резиденція Святого Миколая, а всі його колеги з’їдуться на свято на двох новеньких тролейбусах, закуплених цьогоріч для обслуговування пасажирів в обласному центрі.

Свято Миколая розпочнеться о 16.00. Цього дня діти можуть розраховувати на солодкий подарунок від Святого Миколая за проявлений талант, також гостей свята очікує цікава концертна программа. А 18 ялинок на площі перед міською радою учні кропивницьких шкіл прикрасять власноруч виготовленими прикрасами.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

Крім того, за підтримки мецената Людмили Шубіної тут, у центрі міста, буде споруджений справжній “Різдвяний вертеп”, де кожний охочий зможе зробити фото на згадку.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool