Як пройти митний контроль на кордоні, маючи при собі ліки

Червень 18, 2013 | Новини | Переглядів: 769 | Коментарі: 0

Громадянам слід знати, що при поверненні з-за кордону лікарські засоби можна ввозити з собою у ручній поклажі або в супроводжуваному чи несупроводжуваному багажі.

Лікарські засоби, що продаються без рецепта лікаря, перевозять лише у кількості, що не перевищує п’яти упаковок кожного найменування на одну особу (крім тих, що містять наркотичні або психотропні речовини). В іншому разі особа повинна мати з собою рецепт на відповідний лікарський засіб. 
Водночас слід пам’ятати, що наркотичні або психотропні лікарські засоби перевозять лише у кількості, яка не перевищує зазначену в наявному в особи рецепті, виданому на її ім’я та засвідченому печаткою лікаря та/або закладу охорони здоров’я.
Відповідні норми передбачено ст. 370 Митного кодексу України та прописано у постанові Кабінету Міністрів України №458.
Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool