Як працював транспортний комплекс Кіровоградщини у цьому році

Листопад 23, 2012 | Новини | Переглядів: 1234 | Коментарі: 0

Вантажним транспортом області за січень–жовтень 2012р. перевезено 10146,9 тис.т вантажів, що на 6% більше відповідного періоду минулого року. Основна частина перевезених вантажів (64,3%) припала на залізницю. Про це «FOTOINFORM» повідомили у Головному управлінні статистики у Кіровоградській області

Найбільше залізницею відправлено нафти і нафтопродуктів, де перевезення зросли у 2,8 раза, зерна і продуктів перемолу – на 37%, чорних металів – на 26,1%, будівельних вантажів – на 5,6%.
Автоперевезення вантажів зросли проти січня–жовтня минулого року на 12,7% і становили 3616,8 тис.т.
Авіаційним транспортом за січень–жовтень перевезено 2,6 тис.т вантажів.
Послугами пасажирського транспорту області з початку року скористалось 74,7 млн. осіб.
Підприємствами автомобільного транспорту (з урахуванням перевезень, виконаних фізичними особами-підприємцями) у січні–жовтні 2012р. перевезено 71,3 млн. пасажирів, що становить 95,4% загального обсягу перевезених пасажирів. Найбільша частка пасажирських перевезень серед міст та районів області, як і раніше, належала перевізникам міст Кіровограда (71,6%), де було перевезено 51 млн. пасажирів та Світловодська (6,9%) або 4,9 млн. пасажирів.
Електротранспортом за січень–жовтень 2012 року перевезено 3,4 млн. осіб.

 


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool