Як на Кіровоградщині протидіють митним правопорушенням

Липень 22, 2014 | Новини | Переглядів: 1076 | Коментарі: 0

Задля зростання ефективності правоохоронної діяльності органів доходів і зборів в напрямку запобігання та протидії контрабанді, боротьби з порушеннями митних правил, посадові особи Кіровоградської митниці Міндоходів здійснюють комплексний моніторинг зовнішньоекономічних операцій, митних формальностей, процедур митного контролю й митного оформлення товарів та транспортних засобів.

Пріоритетним напрямком в боротьбі з митними правопорушеннями є аналітично-пошукова робота, яка полягає у проведенні відповідних заходів щодо взаємодії й обміну інформацією з митними органами іноземних держав. Також з метою виявлення та припинення порушень митних правил, попередження незаконного обігу заборонених предметів, при здійсненні митного контролю товарів і транспортних засобів використовується службова собака.

Окрім цього, працівники Кіровоградської митниці Міндоходів спільно з Державтоінспекцією проводять виїзди на автошляхи Кіровоградщини з метою виявлення та припинення фактів незаконного користування нерозмитненими чи незареєстрованими у відповідному порядку транспортними засобами.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool