Як мажоритарники Кіровоградщини показали себе під час шостої сесії (ВІДЕО)

Вересень 06, 2017 | Новини | Переглядів: 1299 | Коментарі: 0

Сьогодні, 6 вересня у Прес-клубі м. Кропивницький відбулася прес-конференція, яка була присвячена підсумкам моніторингу діяльності депутатів-мажоритарників Кіровоградщини впродовж шостої сесії ВРУ.

Протягом шостої сесії восьмого скликання Верховної Ради України Громадянська мережа ОПОРА досліджувала діяльність народних депутатів, обраних в одномандатних мажоритарних округах. Об'єктами моніторингу стали 88 народних обранців, які були відібрані за критеріями пропорційного представництва всіх парламентських сил, гендерного аспекту, попередніх показників активності в окрузі,- повідомила Зоя Лебідь, громадська консультантка ОПОРИ у Кіровоградській області

Діяльність цих депутатів аналізується за двома ключовими показниками: законотворча робота в парламенті та активність у виборчому окрузі. На основі оцінювання й узагальнення 23 критеріїв активності формується щомісячний рейтинг 88 народних депутатів за 100-бальною шкалою (депутат з найкращими показниками отримує 100 балів).

Представники Громадянської мережі ОПОРА представили сесійний рейтинг діяльності депутатів-мажоритарників регіону, які потрапили до моніторингу .Це Костянтин Яриніч, Станіслав Березкін, Михайло Поплавський, Олесь Довгий та Анатолій Кузьменко


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool