Як легалізувати у Кіровограді місцеві організації політичних партій?

Квітень 26, 2012 | Новини | Переглядів: 1111 | Коментарі: 0

 Питання реєстрації районних у місті та міських утворень політичних партій здійснюється реєстраційною службою Кіровоградського міського управління юстиції. Після проведення відповідних заходів по створенню партійної організації районного у місті або міського підпорядкування, виникає питання: що робити і які документи потрібні для цього?

Роз’яснення надає Олександр Реп’ях - головний спеціаліст реєстраційної служби Кіровоградського міського управління юстиції
До реєстраційної служби подається заява про реєстрацію створеного структурного утворення політичної партії, передбаченого її статутом, яка підписується керівником цього утворення та обов’язково має бути завірена керівним органом політичної партії, тобто ставиться печатка (штамп) партії та вказується номер і дата протоколу керівного органу партії, де розглядалось питання про реєстрацію структурних утворень, передбачених статутом партії. Заява може подаватись однією особою (засновником або керівником) структурного утворення партії. В ній вказується назва керівного органу та юридична адреса районних або інших організацій.
До заяви додаються: - копія статуту політичної партії, яка може бути завірена як нотаріально, так і керівним органом партії; - протокол установчих зборів або конференції, на яких було утворено структурне утворення політичної партії, та обрані керівні органи.
Реєструючі органи приймають рішення про реєстрацію структурного утворення політичної партії, передбаченої статутом партії, протягом 10 днів з дня надходження письмової заяви, завіреної керівним органом політичної партії. Після реєстрації видається реєстраційне свідоцтво встановленого Кабінетом Міністрів України зразка. Відомості про зареєстровані структурні утворення заносяться до відповідного реєстру.

джерело 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool