Введення воєнного стану обговорять у Кропивницькому

Листопад 27, 2018 | Новини | Переглядів: 726 | Коментарі: 0

ГО «Асоціація Політичних Наук» спільно з коаліцією громадських організацій «Рада Експертів» ініціюють дискусію з приводу введення воєнного стану в десяти областях України. 

30 листопада, о 15 годині, запрошуємо всіх бажаючих завітати за адресою вул. Преображенська 27 (офіс «Ради Експертів) для обговорення цього надважливого питання.

У зв’язку з відкритою агресією Росії проти України в Азовському морі, захопленням екіпажів та кораблів у полон, Радою Національної Безпеки та Оборони було ініційоване введення воєнного стану в Україні терміном на 60 діб. Цю пропозицію підтримав Президент і вже 26 листопада на позачерговому засіданні Верховна Рада проголосувала «за» введення воєнного стану терміном на 30 діб.

В соціальних мережах та ЗМІ не вщухають обговорення причин та наслідків подібного рішення для країни загалом і для кожного окремого громадянина. Суспільство розділилось на два табори: ті, хто підтримує рішення Президента і вважає запровадження воєнного стану виправданим кроком; і ті, хто вважає всі події провокацією, яка зроблена з метою відтермінування Президентських виборів в країні.

Якщо вам є що сказати, якщо ви стомились сваритись у фейсбуках та маршрутках, приходьте до нас на цивілізовану дискусію)

Прес-служба АПН
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool