Вуличного грабіжника правоохоронці затримали по «гарячих слідах»

Серпень 18, 2011 | Новини | Переглядів: 1380 | Коментарі: 0

Працівники роти патрульної служби Кіровоградського міськвідділу УМВС в області через 10 хвилин після звернення по лінії «102» за підозрою у скоєнні пограбування затримали 28-річного місцевого жителя. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

В обідню пору жінка йшла у своїх справах, втім дійти до місця призначення без пригод їй не вдалось. Невідома особа зірвала з її шиї золотий ланцюжок вагою 10 грамів. Потерпіла не розгубилась і відразу зателефонувала на лінію «102».
Інформацію про скоєння злочину з описом підозрюваного отримав наряд РПС, який патрулював поблизу місця пригоди. У ході оперативно-розшукових заходів працівники міліції вже через 10 хвилин затримали зловмисника, якого й впізнала потерпіла.
На щастя, жінка відбулась лише переляком і розірваним ланцюжком…
За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 ККУ (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Працівники міліції перевіряють причетність підозрюваного до скоєння інших подібних злочинів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool