Вся наявна комунальна техніка виїхала на свої маршрути вулицями Кіровограда

Січень 26, 2016 | Новини | Переглядів: 1204 | Коментарі: 0

Вночі із 25 на 26 січня майже вся наявна комунальна техніка виїхала на свої маршрути вулицями Кіровограда для боротьби із новим наступом снігової стихії.

Як повідомив сьогодні під час конференції заступник міського голови Олександр Мосін, який очолює штаб протидії негоді, проїжджу частину транспортних магістралей обласного центру розчищали 15 одиниць снігоочисної техніки: 4 трактори МТЗ- 80, 5 автомобілів ПМ, 4 піскорозкидувачі, самосвал і грейдер

 Нічна праця комунальників дозволила громадському транспорту зранку у повному складі розпочати пасажирські перевезення, у тому числі і до селища Нового. Якість розчистки доріг на автобусних маршрутах контролювали до початку робочого дня спільно прдставники управління розвитку транспорту та зв’язку і транспортних підприємств.

- Від перевізників ми не отримали сьогодні жодного зауваження, - відзначив заступник начальника управління Олександр Вергун. – Усі транспортні засоби виїхали на маршрути. Є складнощі у дотриманні інтервалів руху бо дороги перевантажені грузовими автомобілями. Ми тримаємо тісний контакт з транспортниками і оперативно реагуємо на будь – яку проблему, викликану станом доріг. У той же час посадовці висловили обурення намаганням певних сил перевести труднощі з організацією прирання міста від снігу наявною технікою і спеціалістами у площину політичного “піару”

- Сьогоднішня акція перед міською радою, під час якої молодики в масках міського голови топталися на снігу, імітуючи його прибирання, є недолугою спробою висміяти комунальників, які працювали всю ніч, - наголосив Олександр Мосін. – Зрозуміло, що планувати боротьбу зі снігом ми можемо виходячи із сьогоднішніх реальних технічних можливостей і розраховуючи на допомогу сил МНС і підприємств обласного центру. У подальшому досвід цьогорічного протистояння стихії буде обов’язково врахований і при формуванні штатного розпису комунальних підприємств і при закупівлі нової техніки і в організації співпраці з іншими підприємствами, установами і організаціями усіх форм власності, звернув увагу заступник міського голови. На поточний рік заплановано придбання одного грейдера, повідомив начальник головного управління ЖКГ Олександр Хачатурян. У соціальних мережах вже піднялася хвиля обурень, що міська влада має намір придбати техніку російського виробництва

 - Така інформація не відповідає дійсності, наголосив Олександр Хачатурян. – Ми лише заявили про свій намір придбати грейдер, який відповідає технічним характеристикам вказаного механізму, або його аналогів. Що запропонують нам учасники відкритого тендеру будемо- дивитися і вибирати.
. Зараза транспорт по місту, в тому числі і до селища Нового рухається в звичному режимі. Інтервали руху громадського транспорту можуть порушуватись через пробки, що створюють вантажівки, які завозять продукти в місто.

Мосін відзначив, що оскільки деякі активісти розповідають про можливу технологію плавлення снігу, вони можуть приходити в міськраду яка готова до співпраці.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool