Всеукраїнську виставку новорічних та різдвяних листівок відкрила Євгенія Гапчинська (фото)

Грудень 13, 2012 | Новини | Переглядів: 3035 | Коментарі: 0

В серці столиці України – Київському головпоштампі – відбулось урочисте відкриття Всеукраїнської виставки новорічних та різдвяних листівок.

Виставка, у форматі презентації благодійних листівок, стала продовженням справи різдвяного благодійництва та символом відродженням традиції живого спілкування, які ось уже 3-ій рік пропагує Міжнародний благодійний фонд «Здоров’я українського народу».
Виручені від продажу кошти, які вдасться зібрати завдяки благодійним внескам небайдужих покупців листівок, будуть передані на створення реабілітаційного відділу для ВІЛ-позитивних дітей на базі Макеєвського будинку дитини, мрія про побудову якого живе 5 років.
Присутня на відкритті виставки художниця, ілюстратор дитячої літератури Євгенія Гапчинська зазначила, що їй надзвичайно приємно долучитися до такої благородної справи: допомоги дітям. Тому вона без найменших сумнівів одразу ж погодилась на пропозицію Фонду Олени Пінчук «АНТИСНІД» та Міжнародного благодійного фонду «Здоров’я українського народу» надати дозвіл на використання репродукцій двох своїх картин для підготовки благодійних листівок.
Таким чином репродукції 2-картин Євгенії Гапчинської: «Неслухняні метелики» та «Ангел Гоша» стали частиною виставки листівок та були представлені широкому загалу відвідувачів.
За словами Людмили Батехіної, заступника головного лікаря Макеєвського будинку дитини, діти, які проходять лікування в реабілітаційному центрі, безумовно, відчують позитивну енергетику благодійних листівок. Адже вони створені з любов’ю для тих, хто її потребує як ніхто інший. Людмила Батехіна буде вдячна кожному, хто відвідає виставку та придбає благодійну листівку. В усмішці маленького створіння, яке дивиться на вас з листівки, ви зможете побачити усмішку тієї ж ВІЛ-позитивної дитини, якій зможе допомогти створений, завдяки вам, реабілітаційний центр.
Як зазначив Сергій Сошинський, Президент Міжнародного благодійного фонду Здоров’я українського народу», ми живемо в технічний вік, де приємна емоція добра цінується як ніколи високо. Благодійна листівка не тільки створить передноворічний та різдвяний настрій, а й сприятиме покращенню здоров’я ВІЛ-позитивних діток, які є повноцінною частиною українського суспільства.
Відтепер, усі охочі матимуть можливість придбати благодійні листівки для здійснення святкових привітань в усіх відділеннях Київської дирекції УДППЗ «Укрпошта». Розпізнати благодійну листівку дуже просто: на ній зображений білий голуб на блакитному фоні з надписом: «Благодійна поштова листівка», що є символом доброї справи.

Всеукраїнську виставку новорічних та різдвяних листівок відкрила Євгенія Гапчинська (фото)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool