Всеукраїнські змагання з велоспорту відбулись у Кропивницькому

Вересень 26, 2016 | Новини | Переглядів: 791 | Коментарі: 0

З 23 по 25 вересня в м. Кропивницькому проходили Всеукраїнські змагання з велоспорту, присвячені пам'яті заслуженого тренера України Сергія Симоненка.

В змаганнях брали участь 138 спортсменів. Під час урочистого відкриття турніру учасників змагань привітали: начальник відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради Сергій Колодяжний та заслужений майстер спорту України з велоспорту на треку, триразовий чемпіон світу, срібний призер XXVI літніх Олімпійських ігор (Сідней, Австралія, 2000 р.), почесний громадянин міста Олександр Симоненко.

Вихованці комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 1 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради» вдало виступили у змаганнях, завоювавши 8 золотих, 11 срібних та 11 бронзових нагород.
Переможці та призери змагань нагороджені медалями і дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, а також кубками та медалями від Національного олімпійського комітету України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool