Врожайний вересень для кіровоградських атлетів

Вересень 29, 2015 | Новини | Переглядів: 1828 | Коментарі: 0

Цього року у вересні на реконструйованому стадіоні “Авангард” у Луцьку проходив Командний чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків 1998 року народження та молодші, де брали участь і спортсмени з Кіровоградщини.

Результати нас дуже потішили, адже додому було привезено дві золоті та одна срібна медалі.

Ми щиро вітаємо вихованців ДЮСШ ім. В.Верхоланцева – Дзюбіну Катерину із зайнятим першим місцем з бігу на 100м з/б – 15.37сек., тренери Наталія і Володимир Абраменки та Мокряка Антона який також став першим в стрибках у висоту – 2.00м, тренер Генадій Здітовецький.

Срібло нам подарував Піменов Денис у бігу на 400м – 50.36сек., вихованець Новомиргородської ДЮСШ, тренер Дарієнко Олександр.

Також четверте місце в стрибках у висоту зайняв Кушніков Ігор – 1.90м, (ДЮСШ ім. В.Верхоланцева, тренер Здітовецький Г.Б.) та шосте місце у потрійному стрибку посів Чепурний Андрій – 13.39м, (Олександрійська ДЮСШ, тренери Птахіна О. та Окрайченко К.)

У загальному підсумку Кіровоградська область зайняла 16 місце серед 23 областей із сумою 219 балів, а ДЮСШ ім. В.Верхоланцева – 10 місце із 43 шкіл із сумою балів – 116.

У Кіровограді попередили крадіжку


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool