Вперше за останні роки за результатами першого кварталу Кіровоградщина має приріст поголів’я ВРХ

Квітень 25, 2013 | Новини | Переглядів: 828 | Коментарі: 0

Про це повідомив голова обласної державної адміністрації Андрій Ніколаєнко на засіданні колегії обласної державної адміністрації. "Нещодавно на засіданні ради сільгосптоваровиробників я мав серйозну розмову з керівниками аграрних підприємств і закликав їх прискіпливіше звернути увагу на тваринництво

  Це наше майбутнє, як сільськогосподарського регіону. Аграрний бізнес уже дійшов до розуміння, що окрім свинарства і птахівництва, перспективним є утримання великої рогатої худоби, пам’ятаючи як про молочний, так і про м’ясний напрямок. Деякі агроформування уже реалізують такі проекти, і на їх прикладі ми бачимо їх вигідність і ефективність" – зазначив голова обласної державної адміністрації.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool