Воєнізована охорона Одеської залізниці розкрила та попередила 45 крадіжок

Липень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 1089 | Коментарі: 0

За перше півріччя поточного року працівники оперативних груп служби воєнізованої охорони Одеської залізниці розкрили та попередили 45 випадків розкрадань вантажів та матеріальних цінностей магістралі на загальну суму 147 тис грн.

За аналогічний період минулого року розкрито 42 крадіжки проте сума збитків залізниці була майже вдвічі меншою — 60,6 тис. грн. За шість місяців 2013 року затримано 55 осіб. За зазначеними випадками розкрадань порушено 38 кримінальних проваджень та 7 адміністративних справ.
Найбільше випадків розкрадань зафіксовано у колійному (27 випадків на суму 12 тис. грн.), вагонному господарствах (6 випадків на суму 12,5 тис. грн.), а також у господарствах служб сигналізації та зв'язку і електропостачання.
Служба воєнізованої охорони продовжує активну роботу щодо профілактики правопорушень на залізниці. З метою покращення умов збереження вантажів виставляються пікети на дільницях обслуговування вагонів. Ця робота спрямована на виявлення та попередження випадків розкрадання вантажів із вагонів відкритого типу під час руху поїздів.
За перехід колії у невстановленому місці було затримано 105 порушників, що в 6,8 разів менше, ніж за аналогічний період минулого року. Це яскраво свідчить про те, що громадяни більше дбають про власну безпеку. Виявлених порушників правил безпеки на залізничному транспорті було притягнуто до адміністративної відповідальності та оштрафовано
Нагадуємо, що розкрадання майна та матеріальних цінностей залізниці зловмисниками є несанкціонованим втручанням у роботу залізничного транспорту, яке загрожує безпеці руху пасажирських та вантажних поїздів і може призвести до виникнення надзвичайних ситуацій й навіть вартувати людських життів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool