Волонтери звертаються до кіровоградців

Лютий 17, 2015 | Новини | Переглядів: 1299 | Коментарі: 0

Кіровоградська ініціативна група соколівців збирає кошти на тепловізор Pulsar Quantum HD 38S для бійців 17 БТРО Кіровоградщини, які несуть службу в районі Горлівки.

У зв’язку зі значним зростанням курсу валют, вартість тепловізорів значно зросла – з 60 тис. грн. до 90 тис. Волонтери докладають зусиль, щоб зібрати потрібну суму, але без допомоги кіровоградців їм не обійтися.
Протягом останнього тижня ситуація на лінії фронту стала ще більш напруженою. А новини, які ми отримуємо – лише підтверджують нагальну, життєво необхідну потребу в обладнанні. Минулого тижня бійці 17 батальйону втратили двох бойових побратимів саме тому, що не помітили ворога і той зумів занадто близько підійти до блокпосту. За наявності хоча б одного тепловізора, шанси хлопців на виживання значно зросли б.
Фінансово підтримати ініціативу і допомогти бійцям можна, перерахувавши кошти на рахунок:

Картка ПриватБанку
4149 6054 0011 8303
Войчук Анастасія
Конт.телефон: 0667928066
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool