Волонтери обласного проекту "Ветеран online" спілкувалися з фронтовиками (ФОТО)

Червень 22, 2012 | Новини | Переглядів: 1222 | Коментарі: 0

Сьогодні в обласному художньому музеї з нагоди відзначення Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни, учасники проекту "Ветеран online" зустрілися з ветеранами Великої Вітчизняної війни.

Звертаючись до присутніх, начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Ельза Лещенко передала учасникам заходу вітання від голови обласної державної адміністрації Сергія Ларіна та від першого заступника голови обласної ради Олександра Шаталова.
Зі словами вдячності до волонтерів, які постійно опікуються проблемами ветеранів та намагаються зберегти пам’ять про події Великої Вітчизняної війни, звернувся фронтовик, учасник морських конвоїв у роки війни Тимофій Гусинський.
На знак вдячності за той подвиг, який здійснили для нашої Вітчизни фронтовики у роки війни, волонтери провели для них концерт.
Крім того, волонтерів, найбільш активних учасників проекту "Ветеран online" було відзначено подяками обласного благодійного фонду "Розвиток Кіровоградщини".

Волонтери обласного проекту "Ветеран online" спілкувалися з фронтовиками
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool