Волонтерам: Кіровоградська митниця на прямому зв’язку

Жовтень 16, 2014 | Новини | Переглядів: 988 | Коментарі: 0

Враховуючи потребу в отриманні консультацій з митних питань волонтерами, що імпортують в Україну товари для потреб АТО, Кіровоградська митниця виходить на прямий зв’язок з усіма, хто потребує допомоги.

Безпосередню координацію взаємодії митниці з волонтерськими організаціями здійснює керівник митниці Денис Валерійович Пудрик (моб. тел.: 050-326-63-25).
За потреби отримати профільну консультацію радимо звертатись до першого заступника начальника митниці Владислава Олександровича Ємельянова (моб. тел.: 050-326-41-50), який відповідає за митне оформлення гуманітарних вантажів у Кіровоградській митниці та до Наталії Борисівни Задніпряної (моб. тел.: 099-060-49-60), яка очолює сектор організації митного контролю митниці.
У разі виникнення проблемних питань безпосередньо у процесі митного оформлення вантажів гуманітарної допомоги, пропонуємо звертатись до начальників митних постів: начальника митного поста «Кіровоград-центральний» Олександра Миколайовича Любченка (моб. тел.: 050-295-11-21) та начальника митного поста «Олександрія» Наталії Василівни Асадчої (моб. тел.: 066-558-75-28).
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool