Володимир Каніщев: сьогодні дороги в Кіровограді знаходяться у значно кращому стані, ніж в сусідніх обласних центрах

Жовтень 29, 2013 | Новини | Переглядів: 1133 | Коментарі: 0

У Кіровограді активно продовжується виконання міської програми будівництва, реконструкції, ремонту доріг та експлуатації дорожньої системи міста на 2013 рік.

Належну якість виконаного ремонту відзначив під час наради з керівниками виконавчих органів міської ради перший заступник міського голови Володимир Каніщев.
- Сьогодні дороги в Кіровограді знаходяться у значно кращому стані, ніж в сусідніх обласних центрах, наголосив Володимир Каніщев. – Це я можу засвідчити особисто і це підтверджують водії, яким довелося поїздити і дорогами Черкас і Дніпропетровська.
За інформацією начальника Головного управління житлово – комунального господарства Олександра Хачатуряна, станом на 28 жовтня у Кіровограді виконано поточні ремонтні роботи на 16,9 тисячах квадратних метрах 42 міських вулиць, що становить 88% від запланованого обсягу на поточний рік. Вже відремонтоване дорожне покриття на вулицях Генерала Родимцева, Сепняка – Кравчинського, Комарова, Київській, Дзержинського, Академіка Корольова, Валентини Терешкової, Ушакова, Межевого бульвару та інших.
Олександр Хачатурян відзначив, що що у Кіровограді також активно освоюються кошти субвенції з державного бюджету, за які здійснено капітальний ремонт вулиць Кірова, Покровської та поточні ремонти на вулицях Декабристів, Героїв Сталінграда, Орджонікідзе. Всього за рахунок субвенції виконані ремонтні роботи на площі 31,22 тисячі м. кв., що становить 80% від запланованого у 2013 році.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool