Володимир Гройсман сьогодні відвідав Кіровоградщину

Червень 20, 2017 | Новини | Переглядів: 1008 | Коментарі: 0

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман сьогодні відвідав Кіровоградщину в рамках інспекційної поїздки центральними регіонами країни.

Разом із головою облдержадміністрації Сергієм Кузьменком Глава Уряду перевірив стан поточного та середнього ремонту відрізку автодороги М-04 Знам’янка – Луганськ – Ізварине.

Володимир Гройсман, зокрема, повідомив, що Державне агентство автомобільних доріг України наразі готує загальнодержавну Стратегію розвитку доріг на середньострокову перспективу, і подібні плани мають згодом з’явитися на місцевому рівні – в кожній області країни.

«Зараз «Укравтодор» робить Стратегію доріг – і раніше такого системного документа не було. Зараз завдання аби такий план був по кожній області, аби системно підходити до робіт щороку, – сказав Глава Уряду. – З наступного року ми запускаємо Дорожній фонд, матимемо системне фінансування і відповідальність за використання ресурсів».

При цьому Глава Уряду підкреслив, що вже зараз бачить зміни в організації робіт та формуванні дорожнього господарства в цілому. «Робота організована більш системно, маємо нову проектно-кошторисну документацію, нову якість техніки й технологій», – сказав Володимир Гройсман і додав, що контроль виконання завдань також має бути на високому рівні.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool