Володарям обласної премії імені Якова Паученка вручили почесні відзнаки

Березень 21, 2018 | Новини | Переглядів: 1086 | Коментарі: 0

Цього року перемогу у конкурсі в галузі архітектури, геральдики та вексилології і декоративно-прикладного мистецтва ім. Я. Паученка (номінація “Геральдика та вексилологія”) присуджено авторському колективу у складі Віталія Кривенка, Олександра Полячка, Миколи Тупчієнка за Символіку Олександрійського та Петрівського районів Кіровоградської області.

Ювілейна п’ятнадцята церемонія нагородження лауреатів та учасників обласної премії відбулася 21 березня в художньо-меморіальному музеї О.Осмьоркіна.

Митців з перемогою привітав перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко. Він подякував їм за створення, впровадження та популяризацію територіальної символіки населених пунктів Кіровоградщини та побажав натхнення на нові звершення.
Сергій Коваленко разом із заступником голови обласної ради Ігорем Степурою вручили переможцям премії почесну відзнаку – статуетку "Степовий орел", диплом про присвоєння звання лауреата та відповідний нагрудний знак.

Подяками та грамотами обласної ради відзначено також творчі доробки номінантів конкурсу Володимира Філімонова та Крістіни-Катерини Мигуль. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool