Волинська область: вишкільно-патріотичний табір «Повстанець-2013»

Вересень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 941 | Коментарі: 0

Молодіжна громадська організація «Національний Альянс» запрошує юнаків та дівчат взяти участь у Всеукраїнському вишкільно-патріотичному таборі «Повстанець-2013», який відбудеться протягом 27-29 вересня у лісовому масиві с.Гаразджа Луцького району Волинської області.

«Повстанець» - всеукраїнський вишкільно-патріотичний табір, який з 2006 року традиційно проводиться на Волині та передбачає залучення до його участі широкого кола студентів та школярів. Учасники табору за декілька днів проходять курс лекцій на тему патріотичного виховання та освоюють різнобічну програму фізичного та військового вишколу.

Табір має на меті реалізацію наступних завдань:
- виховання студіюючої молоді на засадах патріотизму та християнської моралі;
- моральна, фізична та розумова підготовка молоді до виконання нею військового обов’язку перед Українською Державою у лавах Збройних Сил та інших силових структур України;
- поширення кращих історичних звичаїв українського народу, вивчення історії рідного краю;
-пропаганда серед молоді здорового способу життя;
- ознайомлення молоді з основними засадами табірництва та мандрівництва.

Для участі в таборі необхідно надіслати зголошення на пошту ukr.national@gmail.com.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool