Волинська область: локальне підтоплення території (ВІДЕО)

Квітень 09, 2013 | Новини | Переглядів: 986 | Коментарі: 0

Загалом у період з 1 квітня у Волинській області здійснено 87 виїздів, на яких відкачано 31902куб. м талих вод. Підрозділи У ДСНС у Волинській області продовжують працювати над відкачкою талих вод для запобігання підтоплення житлових будинків громадян.

На всіх водотоках області триває підйом рівнів води на 1-17 см за добу. На заплаві перебувають води річки Прип’ять у Ратнівському і Любешівському, річки Стохід у Любешівському, річки Стир у Луцькому, річки Західний Буг в Іваничівському районах. Відміток підтоплення окремих населених пунктів досягла вода на річці Стохід у Любешівському та річці Стир у Маневицькому районах. Підтоплені 6 господарських будівель у селах Заріка та Пожіг Любешівського району. Є загроза підтоплення 1 житлового будинку в селі Заріка.Станом на 17:00 8 квітня ґрунтовими та талими водами в області підтоплено 14 садиб у 9 населених пунктах: по два у Луцькому та Любешівському районах, по одному – в Іваничівському, Ковельському, Камінь-Каширському, Маневицькому та Турійському районах. Загалом до аварійно-рятувальних робіт залучалось 60 чоловік особового складу державних пожежно-рятувальних підрозділів управління ДСНС у Волинській області та працівники місцевої пожежної команди селища Колки Маневицького району, 17 одиниць пожежної техніки. Чергові підрозділи перебувають у постійній готовності до реагування на надзвичайні ситуації та до виконання завдань за призначенням. Роботи з відкачування талих вод тривають.Ситуація перебуває на постійному контролі в обласному оперативному штабі з безпечного пропуску повені, повідомляє сайт ДСНС

України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool