Вогнеборцями Кіровоградщини минулої доби ліквідовано 2 пожежі

Січень 01, 2019 | Новини | Переглядів: 767 | Коментарі: 0

Впродовж минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області двічі залучались на гасіння пожеж у житловому секторі.

Так, 31 грудня о 18:30 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння на вул. Чехова у с. Кам’яний Брід Благовіщенського району.

На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу з’ясувалось, що горить 42 м2 господарчої споруди, пшениця, ячмінь, дрова та сіно, що зберігались у ній. Рятувальники 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Благовіщенське спільно з пожежними місцевої пожежної команди с. Данилова Балка о 19:03 локалізували займання та о 19:30 – ліквідували.

Вже 1 січня о 01:14 сталась пожежа на вул. Шевченка у м. Новомиргород. Зайнялось 3 м2 облицювання стін та утеплювача у лазні на території приватного домоволодіння. Силами вогнеборців о 01:46 пожежу було локалізовано та о 01:49 – ліквідовано. Залучались 6 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новомиргород.
В обох випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool