Вогнеборці Кропивницького гарнізону приборкали 4 пожежі різного характеру

Вересень 24, 2018 | Новини | Переглядів: 747 | Коментарі: 0

За добу, що минула, рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький загасили 4 загоряння у житловому секторі.

Так, двічі бійці 1-го ДПРЗ виїздили на гасіння пожеж господарчих будівель. 23 вересня о 18:38 виникла пожежа 9 м2 господарчої споруди на території приватного домоволодіння у с. Грузьке Кіровоградського району.

Силами вогнеборців о 19:04 пожежу було локалізовано та о 19:57 – ліквідовано. Годиною пізніше до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про подібну пожежу в с. Лозуватка Кіровоградського району. Там горіло 2 м2 покрівлі господарчої споруди на приватному обійсті. Ця пожежа була локалізована о 19:37 та о 20:13 – ліквідована.

Крім того, у м. Кропивницький на вул. Севастопольській та просп. Перемоги рятувальники 1-го ДПРЗ загасили пожежі сміття загальною площею 3 м2.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівців.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool