Вогнеборці Кіровоградщини приборкали 5 пожеж різного характеру

Грудень 21, 2018 | Новини | Переглядів: 734 | Коментарі: 0

За минулу добу пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградщини загасили 5 займань, що виникли у різних обставинах.

20 грудня рятувальники 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новоукраїнка о 06:52 загасили займання 1 м2 багажного відділення автомобіля «Москвич АЗЛК», що сталось біля с. Воронівка Новоукраїнського району.

Інші 4 пожежі приборкували бійці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.

Так, о 09:14 вогнеборці загасили займання 0,5 м2 дерев’яного навісу та 1 м2 дверей приватного житлового будинку по вул. Затишна м. Кропивницький.

Спільно з МПК с. Аджамка об 11:04 рятувальники 1-го ДПРЗ ліквідували пожежу пожежа 3 м2 домашніх речей та 3 м2 покрівлі приватного житлового будинку у с. Медерове Кропивницького району.

О 13:59 приборкано загоряння 4 м2 дерев’яної підлоги та 8 м2 покрівлі побутової споруди по вул. Леваневського в обласному центрі. Та о 17:11 кропивницькі рятувальники загасили пожежу 5 м2 сміття в оглядовому колодязі теплотраси по вул. Олени Бур’янової.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool