Водоканал просить кропивничан не приходити в абонвідділ на 8 годину ранку

Вересень 21, 2016 | Новини | Переглядів: 1166 | Коментарі: 0

Жителі Кропивницького можуть не стояти годинами в черзі до операторів абонентного відділу Кіровоградського водопровідно-каналізаційного господарства ОКВП «Дніпро – Кіровоград», максимально скоротити термін очікування своєї черги або й взагалі не стояти в ній.

Для цього варто відвідувати абонвідділ не одразу з початку роботи відділу, а протягом дня. Відтепер в абонвідділі працює система електронної черги.

Людині видають талон, де вказана дата та номер споживача в черзі. Середня пропускна спроможність абонентного відділу 30-35 відвідувачів (талонів) на годину. З цим талоном абонент очікує своєї черги слідкуючи за табло в абонвідділі, або на певний час може відлучитися в інших справах. Навіть при пропуску своєї черги є технічна можливість повернутись до неї позачергово – для цього слід звернутись до адміністратора. Важливо: талони, видані на певну дату, на наступні дні не переносяться.

Днями спеціальна комісія вивчила роботу абонентного відділу та встановила, що зранку черги – максимальні, а після обіду – мінімальні чи відсутні. У звичайний будній день станом на 8 годину ранку було видано 55 талонів. До 14:30 оператори обслужили 250 абонентів, а після 14:45 черги не було взагалі. Загалом протягом дня відділ обслужив 295 людей.

У зв’язку з цим з метою підвищення якості та зручності обслуговування абонентів адміністрація КВКГ звертається до жителів Кропивницького з проханням відвідувати абонентний відділ у будь-який час його роботи – з 8 до 17 години.

Також працює довідкова служба. Звертатися можна за номерами 24-44-75, 22-87-28 та 32-24-96. За номером 22-96-30 (водомірна майстерня) можна уточнити інформацію з приводу повірки лічильників водопостачання.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool