Водоканал отримав 50 нових каналізаційних люків

Березень 15, 2012 | Новини | Переглядів: 1178 | Коментарі: 0

Це справжня біда для міста, в розпачі говорить головний інженер КП “Кіровоградське водопровідно – каналізаційне господарство” Валентина Давидчук. Тільки минулого року підприємству довелося встановлювати понад 700 нових кришок люків, на що витратили близько 126 тисяч гривень, зовсім не зайвих, зважаючи на нагальну необхідність модернізації зношених інженерних мереж обласного центру.

За словами Валентини Давидчук, щомісяця спеціалістам водроканалу доводться накривати по 150 відкритих колодязів, щоб забезпечити безпеку на дорогах міста і не допустити травмувань пішоходів. А вартість одного чавунного люку на сьогодні складає 1300 гривень. Сьогодні на території Кіровограда залишаються відкритими ще близько 100 колодязів водопроводу і каналізації.

В такій ситуації, відзначила Валентина Давидчук, дуже приємно, що знаходяться підприємці, небайдужі до проблем рідного міста. Нещодавно до водоканалу звернувся депутат, член фракції Партії регіонів міської ради, голова Асоціації підприємств по переробці чорних металів у Кіровоградській області Дмитро Терзов і запропонував свою допомогу у вирішенні болючої для Кіровограда проблеми.
Слово депутата не розійшлося з ділом: пообіцяв і виконав. 14 березня на базу комунального підприємства вже прибула вантажівка з п’ятдесятьма новенькими люками.

джерело

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool