Водія, який зник з місця дорожньо-транспортної пригоди встановлено

Грудень 13, 2011 | Новини | Переглядів: 1364 | Коментарі: 0

9 грудня близько 24 год. ночі до Кіровоградського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що у Кіровоградську обласну лікарню доставлено місцеву мешканку з черепно-мозковою травмою та забоєм головного мозку, яка стала жертвою дорожньо-транспортної пригоди. Невідомий водій мотоциклу, здійснивши наїзд на пішохода, зник з місця події.  Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УДАІ УМВС Кіровоградської області.

Встановлено, що 9 грудня 2011 близько 20 години в с. Могутньому Кіровоградського району 20-річний водій, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, сів за кермо мотоцикла «ІЖ-П-5» та рухаючись по вулиці Кірова здійснив наїзд на 15-річну дівчину-пішохода, яка йшла в попутньому напрямку.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди дівчина отримала тілесні ушкодження у вигляді черепно-мозкової травми й забою головного мозку та була доставлена до Кіровоградської обласної лікарні.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool